GARAŽNA VRATA

Aluminijumska rolo vrata

Zastor rolovrata je aluminijumski ispunjen pur penom, odličnih termoizolacionih svojstava. Konstrukcija je aluminijumska, oklagija oko koje se namotava zastor je metalna. Ista se nalazi na klizajućoj osovini tako da je uvek optimalan ugao ulaska zastora u vođice rolovrata. Zastor može da bude sa prozorima ili sa otvorima za ventilaciju. Pogon može biti elektromotorom, kurblom ili kombinovano.

Dimenzije:
Širina: do 4 m , Visina: 340 cm

Garažna i industrijska segmentna vrata

Garažna segmentna vrata se izrađuju prema meri otvora. Način vođenja zavisi od konfiguracije unutar objekta i može biti standardno, za visoke tavanice, za niske tavanice, vertikalno i pod kosinom.

Vrata su rađena od specijalnih sendvič panela, 40 mm debljine, sa termoizolacijom između i posebno dizajniranim načinom savijanja čime su prsti zaštićeni od uštinuća. Paneli su među sobom povezani sa šarkama sa točkićima koje omogućavaju da se vrata kreću lako i bez buke.

Postoje dve vrste dizajna panela: Utisnute kasete ili utisnute linije koje daju atraktivan i moderan izgled. Boja je standardno bela, ali je isto tako možete birati po RAL karti ili izabrati imitaciju drveta. Na zahtev moguća su integrisana vrata za prolaz pešaka, tzv. „vrata u vratima“. Moguće je isto tako instalirati panele sa prozorima ili ventilacionim otvorima. Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno i to veoma lako uz pomoć kompjuterski balansirane torzione opruge. A isto tako nudimo Vam i preporučujemo daljinsko upravljanje koje možete aktivirati bez izlaska iz kola.
U setu za daljinsko upravljanje dobijate dva daljinska upravljača sa sigurnosnim „plivajućim“ kodom. Karakteristike motora:

LiftMaster

ML4000
Plafonski motor za rezidencijalnu upotrebu 800N „T“ vodilica – lanac
230-240 V
375 W
Brzina otvaranja 15 cm/ sekLM60
Plafonski motor za rezidencijalnu upotrebu 600N
230-240 V
100 W
Brzina otvaranja 15 cm/ sek