O NAMA

FAMM se bavi proizvodnjom i prodajom PVC stolarije.  PVC stolarija proizvedena je  po savremenim Nemačkim standardima i prema Nemačkoj licenci.

PVC stolarija je proizvedena od SALAMANDER  profila i S70 FIRATPEN profila,  sa ugrađenim Nemačkim GU okovima i čeličnim ojačanjima.

U sklopu naše ponude imate mogućnost da se odlučite za PVC stolariju iz sistema KBE 88+ ili KBE u boji drveta.

Pored PVC stolarije nudimo Vam ALU stolariju iz sopstvene proizvodnje, zatim roletne, komarnike, venecijanere, trakaste zavese, nadstrešnice, kao i rolo ili segmentna vrata za Vašu garažu.

Svaki lični ili poslovni prostor neophodno je oplemeniti drvenom unutrašnjom stolarijom, odnosno sobnim i pregradnim vratima. U našem asortimanu nudimo Vam standardna craft master sobna vrata koja nakon ugradnje možete farbati akrilnim bojama po želji i ukusu, zatim sobna vrata furnir hrastovog drveta koja zadržavaju prirodnu boju drveta i dodatno oplemenjuju prostor. Kao najluksuzniju varijantu sobnih vrata u ponudi su sobna vrata od medijapana presvučena PVC folijom. Boju folije birate iz kataloga u kome se nalazi preko 20 različitih nijansi.

Osim stolarije kod nas možete poručiti PVC ograde različite širine, a u skladu sa vašim ekterijerom.

Vršimo dostavu i ugradnju stolarije bez obzira na Vašu lokaciju.