PVC – OGRADE

PVC ograda je vrhunski proizvod napravljen od prvoklasne plastike (PVC – 0% reciklirane). Kvalitet završne obrade plastičnoj ogradi daje sjaj i čini je glatkom. PVC ograda je otporna na uticaj UV zraka i ne treba je farbati. Boja se prostire kroz ceo materijal pa su ogrebotine gotovo nevidljive. Pocinkovani čelični profili daju PVC ogradi potrebnu čvrstinu i sprečavaju ulegnuća, a debljina zida PVC ograde garantuje da ograda neće pucati, izvijati se, ljuštiti, niti reagovati na vremenske uslove. PVC ograda nikada neće truliti, razgrađivati se ili rđati poput drvene ili metalne ograde. Iako drvene ili metalne ograde u startu mogu biti jeftinije od PVC ograde, ta ušteda se brzo gubi jer drvena ili metalna ograda zahtevaju stalno održavanje (popravku, farbanje, zamenu

PVC ima pet puta veću zateznu čvrstoću od drveta i četiri puta veću elastičnost, a kao sve bitniji parametar navodi se to što je drvo tretirano hemijskim preparatima opasnim po zdravlje a PVC je netoksičan i može se 100% reciklirati.

Kada uporedite životni vek i cenu nove PVC ograde sa životni vekom i cenom drvene ili metalne ograde videćete da je PVC ograda bolji izbor.

U ponudi su PVC letvice različitih šrina:

širina 5cm u beloj boji: CENA 110din/m`, CENA KAPE 23din/kom;

širina 7.5cm u beloj i sivoj boji: CENA 155din/m`, CENA KAPE 33din/kom;

širina 10cm u beloj i sivoj boji: CENA 185din/m`, CENA KAPE 33din/kom;

Kape za letvice širine 5cm su ravne, za letvice širine 7.5cm su lučne a za letvice širine 10cm trougaone.

izgled pvc letvica

izgled pvc letvica i montaza